Edel Feine x Nur Uysal Masa Tasarımı

Edel Feine x Nur Uysal Masa Tasarımı

Furstenberg Mille Fleurs: Doğanın Enerjisini Sofranıza Taşıyın! 

 

Furstenberg Mille Fleurs koleksiyonu, doğanın büyülü dokunuşunu mükemmel bir dengede sofralarımıza getiriyor. Bu yazımızda, zamansız zarafeti ve her stile uygun formuyla Furstenberg Mille Fleurs koleksiyonunun sırlarını keşfedeceğiz.

Koleksiyonun her bir parçası, sadece bir sofra düzenlemesi için değil, adeta doğanın eşsiz renk kartelasından bir tablogibi yaratılmış!


Sofra stili detaylarına geçmeden önce Furstenberg ve Mille Fleurs koleksiyonunun zamanda yolculuğuna kısaca göz atalım! Furstenberg, Almanya'nın en eski porselen fabrikalarından biridir. Fabrika, 1747 yılında Almanya'nın Lower Saxony bölgesinde, Furstenberg kentinde kurulmuştur. Geleneksel Alman desenleri yanı sıra modern ve minimalist tasarımlar da sunan dünyaca ünlü modelleriyle yüksek kaliteli malzemeler kullanarak ürünlerini üretir ve eşsiz ürünler el yapımı işçilikle süslenir. Furstenberg’in en ikonik koleksiyonlarından Mille Fleurs ise 1840 ile 1850 yılları arasında üretilmeye başlayan Grecque formunu Biedermeier'in çağdaş tarzında bir kahve ve çay seti olarak yarattı. Seti sofra takımlarıyla zenginleştiren Furstenberg, 1913 yılında tarihi stil formunu yeniden koleksiyona dahil etti. Geometrik formu, zarif duruşu ve üzerindeki özenle detaylandırılmış çiçek süslemeleri günümüzde hala baştan çıkarıcı romantik bir dokunuşa sahip.


Çiçek Bahçesinde Masalsı Bir Yolculuk - Zarafet & Şıklık İnce işçiliği, geometrik formu, çiçek desenleri ve benzersiz renk paleti ile sanki bir ressamın fırçasından çıkmış gibi sofranıza doğanın tazelenmiş hissini getirir. Bu detaylar, her anı daha da özel ve unutulmaz kılmanın anahtarıdır.

Klasik Stilin Modern Dansı - Her Stilde Fark Yaratan Bir Dokunuş Mille Fleurs, klasik stili günümüz şıklığıyla buluşturan bir forma sahip. İster klasik görünüm, isterseniz de modern ve yalın görünümden hoşlanın, bu koleksiyon ile her stilde ihtiyacı karşılamak mümkün! Aile yadigarı bir masa örtünüz veya antika koleksiyonunuzdan parçalar ile kombinleyerek göz alıcı bir sofra hazırlayabileceğiniz gibi; kristal parçalar ile bezenmiş, gold ve minimal dekorlar ile de son derece davetkar bir sofra hazırlayabilirsiniz!

Mix&Match - Kendi Zevkinize Göre Karıştırın, Kullanın! Bugüne kadar birçok farklı desen ve formda materyaller ile karıştırarak kullandığımız Mille Fleurs, son dönemin trend sofra düzenlemeleri içinde yer alan Mix&Match stiline en uygun koleksiyonlardan biri! Yalın formda gold bir supla veya kristal renkli servis tabaklarıyla karıştırabileceğiniz gibi takımın tamamıyla da eşsiz bir görünüm yaratmak oldukça zahmetsiz! İster bir arkadaş buluşması, isterseniz de özel bir davetiniz için hem günlük hem de özel anlarınız için bu koleksiyonu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Doğanın Renk Paleti - Mille Fleurs Canlılığı Mille Fleurs'un renk paleti, ilhamını doğadan alır. Yeşiller, yumuşak ve doygun pembeler, buzul maviler, pastel lila tonları ve sıcak sarılar ile sofranızı bir doğa resmi gibi canlandırır. Her renk tonu, sofranızın bambaşka renk paleti ile kombinlenerek tek bir yemek takımı ile birbirinden farklı yüzlerce sofra stili yaratmanızı mümkün kılar.

Furstenberg Mille Fleurs koleksiyonu, sofralarınıza doğanın güzelliğini getiren bir masalın başlangıcıdır aslında. Her tabak, her fincan bir hikaye anlatır ve sofranız her zaman zarif ve şık, zamansız güzellikteki görünümde ruh bulur. Mağazamızın en sevilen koleksiyon ürünleri arasında yer alan Furstenberg Mille Fleurs şüphesiz bu özellikleriyle nesiller boyu miras kalacak güzellikte! Yazımızın sonlarına gelirken; koleksiyonu farklı stillerde kombinleyerek kullanımının da ne kadar kolay ve zahmetsiz şıklık yarattığını, günlük kullanımda ya da özel bir davette sizlere ilham oluşturacak görünümleri paylaşmak istedik. Yazımızın sonunda bu görünümde kullandığımız tüm ürünlere kolayca ulaşabileceğiniz linki bulabilirsiniz! Daha fazla soru veya stil önerisi için detaylı bilgilendirme için İstanbul Fişekhane mağazamızı ziyaret edin!

Biz bu sofra tasarımında Furstenberg Mille Flerus koleksiyonunu; Nachtmann Rumba şeffaf kristal 32 cm. servis tabağı ile Traube Mavi Renk Kristal Kadeh ve Palais koleksiyonunun kadehleriyle karıştırarak kullanmak istedik. Görünümün tamamlayıcı parçaları arasında Capdeco Zoe Gold çatal bıçak seti ise sofranın yıldızları arasında!

Bu sofra görünümünde kullandığımız koleksiyonun tüm parçalarına ulaşmak için tıklayın!

 

Etiketler: furstenberg
Ocak 07, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR